Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| Welcome |
|
|
ΠΑΤΗΡ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ { Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ }
ΕΔΩ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ |
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 1 δημοσίευση ] |
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
paterstylianos
|
Θέμα δημοσίευσης: ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ Δημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 9:10 pm |
|
Εγγραφη: Παρ Απρ 11, 2008 2:13 am Δημοσ.: 57 Τοποθεσια: GREEK
|
ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ.http://www.facebook.com/video/video.php?v=1118956587439#/video/?id=1632757813ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ DVD ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ. ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ
_________________ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
|
|
| Κορυφή |
|
 |
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 1 δημοσίευση ] |
|
Μελη σε συνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|